İçeriğe geç

Tubitak Dergileri Ne Zaman Gelir

Tübitak dergilerine nasıl ulaşılır?

E-dergi arşivine şu adresten ulaşabilirsiniz.

Tübitak dergi ne zaman gelir?

Bilim ve Teknik, Meraklı Minik ve Bilim Çocuk dergileri her ayın 1’inde yayınlanmaktadır.

Tübitak dergi kaç TL?

348 TL yerine 295 TL ödeyerek “Basılı Dergi”ye abone olan okuyucularımız, “Elektronik Dergi” (e-dergi) arşivine de erişim imkânına kavuşacak.

Merakli Minik Dergisi ne zaman gelir?

Bilim ve Teknik, Meraklı Minik ve Bilim Çocuk dergilerimiz her ayın 1’inde yayımlanmakta ve aynı gün kargo ile abonelerimize gönderilmektedir.

Bilim Çocuk Dergisi ne zaman gelir?

Aylık dergi / Her ayın 1’inde yayınlanır.

TÜBİTAK kitaplarını nereden alabilirim?

TÜBİTAK Kitap Satış OfisleriTÜBİTAK. Atatürk Bulvarı No. 221 Kavaklıdere Ankara. Tel: (312) 298 13 37.TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi (TUG) Pınarbaşı Mah. … TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) Barış Mah. … TÜBİTAK Bursa Test ve Analiz Laboratuvar Müdürlüğü (BUTAL) Gaziakdemir Mah.

Bilim Çocuk Dergisi 2024 kaç TL?

Bilim Çocuk’un Şubat 2024 sayısını hemen satın alın – sadece 9 TL.

Tübitak dergileri kaç yaş içindir?

Güncel bilimsel ve teknik gelişmeleri dikkate alarak 1967 yılından bu yana hazırlanan dergimiz her ayın 1’inde yayımlanmaktadır.

Tübitak ne zaman yatar?

Yeni burs tutarları 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacağından artırılan bursların ilk ödemesi Ağustos ayında yapılacaktır. (Program mevzuatına göre burslar, ait olduğu ayı takip eden ayın ilk 10 günü içinde burs alanların banka hesaplarına yatırılacaktır.)

Tübitak 1001 kaç TL?

PROJE BÜTÇESİNitelikÜcretli çalışmıyorsanızÜcretli çalışıyorsanızYüksek lisans öğrencisi16.500.-TL/ay4.800.-TL/ayDoktora öğrencisi24.000.-TL/ay6.600.-TL/ayDoktora öğrencisi (isteğe bağlı sigortalı)27.200.-TL/ay – Doktora sonrası öğrencisi *32.

Tübitak ne kadar para veriyor?

2209-A Üniversite öğrencilerinin araştırma projelerini destekleme programı Desteklenecek azami tutar 01.01.2018 TL’dir.

Meraklı Minik kaç TL?

Curious Little’ın Mart 2024 sayısını hemen satın alın – sadece 9 TL.

Meraklı Minik kimin?

Meraklı Minik, TÜBİTAK’ın Ocak 2007’de yayımlamaya başladığı, Türkiye’deki okul öncesi çocuklara yönelik aylık bilim dergisidir.

Meraklı Minik kaç yaş grubu içindir?

Gençler ve yetişkinler için “Bilim ve Teknoloji”, 7 yaş ve üzeri için “Bilim Çocukları” ve 3 yaş ve üzeri için “Meraklı Minikler” dolu dolu içerikleriyle AĞUSTOS ayında sizlerle olacak…

Merakli Minik dergisi Nerede Satılıyor?

Migros sanal market: Online market alışverişi.

TÜBİTAK projelerine nasıl ulaşabilirim?

Bağlantıdan erişilebilen ve 2000 yılından bu yana herkesin erişimine açık olan “TÜBİTAK Destekli Projeler Veri Tabanı”nda proje numarası, başlık, yönetici/araştırmacı/danışman adı, yıl ve anahtar kelimelere göre arama yapabilirsiniz.

Akademik ürünlere nasıl ulaşılır?

Türkçe kaynak arıyorsanız Yöktez ve DergiPark gibi açık erişimli ve Türkçe akademik kaynaklara, özellikle araştırma makalelerine ve derlemelere erişebilirsiniz. Ayrıca Ankara Üniversitesi’nin tüm kitap koleksiyonu ve ders eğitimlerinde kullanılan ders notları da çevrimiçidir.

TÜBİTAK dergilere nasıl üye olunur?

TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları’na giriş yapmak için esatis..tr, www..tr veya yayinlar..tr web sitelerinde kullandığınız e-posta adresi ve şifreyi kullanın. 15 Kasım 2020 tarihinden itibaren dört ay boyunca yayınlanan tüm yeni sayılara yalnızca abone olanlar erişebilecektir.

TÜBİTAK projesinde giriş nasıl yapılır?

Başvuru için proje bilgi girişi aşaması ARBİS bilgilerinizle online olarak giriş yaparak yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir